Activitati si imprejurimi

Drumetii montane

Te bucuri de peisaje si de aerul proaspat de munte urmand trasee montane marcate, dar si unele trasee mai usoare, accesibile familiilor cu copii sau pur si simplu te poti plimba prin pajistile pline de flori .

Obiective turistice in zona

Rezervatia Glodeasa 4 km, drumetii la rau 100 m. Barajul Paltinul 10 km, Varful Secaria cu o priveliste superba spre Lacul Paltinu, Salina Slanic Prahova,Castelul Iulia Hasdeu 35 km.

Atelier de pictura pentru copii

Atelierul de pictura foloseste un material inedit oferit de natura: pietrele de rau.
Dotati cu pensule si culori pe baza de apa, copiii isi pot da frau liber creativitatii transformand pietrele de rau in buburuze, fluturasi, smiley face, masinute, etc. Aceasta activitate se organizeaza pe terasa principala atunci cand vremea ne permite sa stam afara. Este gratuita si nu necesita rezervare din timp.

Degustare de "cascavea"

La cerere, organizam degustare de “Cascavea”, branza locala preparata de localnici dupa o reteta straveche. Se serveste alaturi de tuica, iar pentru copii sirop de catina sau muguri de brad.
Cascaveaua se pregateste de localnici numai cu produse naturale (lapte, cheag, fum de lemn), motiv pentru care a fost inregistrata in anul 2006 la OSIM si a primit atestatul 82374/2006. Din acest motiv, in fiecare toamna se organizeaza Festivalul Cascavelei.
Degustarea de cascavea se organizeaza la cerere in momentul rezervarii si contra cost.

Pescuit

Daca sunteti dibaci puteti sa pescuiti pastrav in ape repezi de munte sau in lacul Paltinoasa (Barajul Paltinul). Si daca totusi nu ati prins nimic…..nu va ingrijorati, sunt cateva pastravarii in zona !!!

Enduro/mountain bike/ATV

Daca sunteti pasionati de plimbari mountain bike/enduro/ATV zona este ideala si se preteaza foarte bine pentru aceste sporturi.De la firmele noastre partenere puteti inchiria biciclete mountain bike si ATV-uri pentru frumoase plimbari.

Iarna organizam plimbari cu sania trasa de cai

Aceasta activitate  este contra cost si depinde de cat de multa zapada primim in dar .

REZERVA ACUM:

 0722.246.847
 rezervari@cabanamea-doftana.ro